Magazin online

Popcorn Gourmet

Popcorn Chocolate Bites

Sosuri Caramel

Cadouri

Batoane Popcorn

Ciocolata Popcorn

Popcorn Gourmet

Făcut manual cu dragoste de către mica noastră echipă de patiseri în bucătăriile noastre din Londra, folosind doar cele mai bune ingrediente naturale. Suntem atât de mândri că avem peste 50 de arome interesante și că dezvoltăm mereu ceva nou!

Popcorn Chocolate Bites

Noile noastre Popcorn Chocolate Bites sunt primele de acest fel, create de Joseph după multe nopți târzii petrecute în bucătărie. Cu adevărat tentant, așteaptă-te să aduci papilelor tale gustative o experiență nouă și delicios de decadentă: începând cu ciocolată mătăsoasă, topită în gură, urmată de caramel dulce, o notă de sare de mare și, în cele din urmă, un crocant de floricele de porumb satisfăcător!

Sosuri Caramel

După nenumărate solicitări, suntem mândri că am creat colecția noastră premiată de Sosuri Caramel. Folosind rețeta netedă secretă a lui Joe, toate sunt făcute manual în loturi mici în bucătăriile noastre din Londra, folosind doar cele mai bune ingrediente. Perfect pentru a stropi înghețată, prajituri în tavă, clătite, pâine prăjită, prăjituri cu brânză sau pur și simplu pentru a devora direct din borcan!

Cadouri

Spune-o cu floricele! Cadourile noastre de floricele de porumb extraordinar de atent sunt toate realizate manual, ambalate, sigilate și trimise cu dragoste din bucătăriile noastre din Londra

Batoane Popcorn

Făcut manual cu dragoste în bucătăriile noastre din Londra, folosind doar ingrediente naturale pentru dulapul de bucătărie, inclusiv celebrele noastre floricele de porumb, ovăz sănătos și nuci. Noile noastre Popcorn Bars sunt o gustare delicioasă și sănătoasă, perfectă pentru micul dejun, unsprezece, cutii de prânz și gustări la mijlocul după-amiezii.

Ciocolata Popcorn

În urma succesului nostru de mușcături de floricele de porumb cu ciocolată delicios, suntem mândri să anunțăm plăcile noastre de floricele de porumb cu ciocolată! Ne-am luat floricelele noastre gourmet premiate și le-am înăbușit în ciocolată netedă și mătăsoasă. Disponibil în ciocolată neagră vegană și ciocolată cu lapte, plăcile noastre sunt perfecte pentru cadouri gourmet, delicii după cină de împărțit la masă și serile de film.

0
    0
    Cos cumparaturi